Ontdek Andalusië vanuit een authentiek 4*-hotel bij Cadiz

El Puerto de Santa María, Cádiz, Spanje: Hotel Los Jandalos Vistahermosa

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Los Jandalos Vistahermosa

Zahara dela Sierra, Cadiz

Plaza de Espana, Sevilla

Los Jandalos Vistahermosa

Los Jandalos Vistahermosa - Premium kamer

Cadiz

Jerez de la Frontera

Los Jandalos Vistahermosa

Los Jandalos Vistahermosa

Sevilla

Andalusië

Los Jandalos Vistahermosa - Premium kamer

Los Jandalos Vistahermosa - Premium kamer

Cadiz

Los Jandalos Vistahermosa

Los Jandalos Vistahermosa

Sevilla

Flamenco & tapas in Andalusië

In het schitterende Andalusië vind je een gevarieerd landschap: van de stranden aan de Costa del Sol tot de uitgestrekte olijfboomgaarden van Jaen. Daarbij is het beschermde natuurpark Doñana - dat is uitgeroepen tot werelderfgoed - de slagroom op de taart.

Trek er op uit en ontdek de schitterende natuur, of bezoek Jerez, Cadiz of Vejer de la Frontera. De wat grotere steden Gibraltar en Sevilla bereik je beiden na ca. een uur rijden. In Sevilla bewonder je de kathedraal van de stad, om vervolgens via Plaza del Triunfo naar Alcazar te wandelen. Eet wat lekkere tapas op het plein Plaza de España en plof aan het eind van de dag neer op Parque de Maria Luisa. Gibraltar is een stukje Groot-Brittannië op het vasteland van Spanje. Vanaf de rots op het midden van het eiland heb je een prachtig uitzicht. Los Jandalos Vistahermosa is een serene oase in de gezellige badplaats El Puerto de Santa María.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.