Okko Hotel Nantes

Nantes, Frankrijk

Classic kamer

Le Club

Le Club

Le Club

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Uniek designhotel in Nantes

Wie wel eens in een designhotel van OKKO is geweest, weet maar al te goed hoe luxe perfect met originaliteit en een speels ontwerp kan worden gecombineerd. Dit proef je ook in Nantes Château. Eerst maar eens een kijkje nemen in het hart van het hotel: The Club. Deze grote, centrale ruimte is the place to be. In deze stijlvolle omgeving kun je een verrukkelijk aperitief eten, een krantje lezen, met mensen in contact komen of in alle rust een kopje koffie drinken. Wandel verder door, naar de kamer, en je bevindt je tussen meubels van vooraanstaande designers en verwennende topfaciliteiten.

De havenstad in West-Frankrijk is van historische hoofdstad in 700 jaar tijd uitgegroeid tot de meest leefbare stad van Europa (Time Magazine, 2013). Je vindt er schitterende kastelen en musea, maar ook sfeervolle winkelstraten en een riviereilandje met een Japanse tuin.

Perfect voor
City trip Ontspanning Romantiek Bezienswaardigheden

Highlights

  • Verblijf in een uniek hotel waar receptie, ontbijtruimte en café zijn vervangen door een stijlvolle "Club"
  • Loop over de middeleeuwse Place du Bouffay vanaf het kasteel naar de kathedraal
  • Bezoek de Machines de l'Ile, mechanische dieren (inclusief olifant!) waarop je kunt rijden

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.