Nu of nooit: Hotel Eugène en Ville

Parijs, Frankrijk

Superior kamer

Superior kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Superior kamer

Classic kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Classic kamer

Classic kamer

72 uur met extra korting: Eigenzinnig designhotel

Wie de film Amélie heeft gezien, kent de schilderachtige plaatjes uit de bekende wijk Montmartre. Tussen Montmartre en de Opéra Garnier ligt Eugène en Ville, een urban boetiekhotel dat zo in de film past. Ontwerpers Carole Picard en Virginie Brisset lieten hun creativiteit de vrije loop en verrassen je in vrijwel elke kamer met een uniek design. Met haar prachtige en originele kamers is dit hotel dan ook dé plek voor cultuurliefhebbers.

Niet alleen de prachtige en unieke kamers maken een verblijf in Eugène en Ville zeer aangenaam. Na een lange dag van toeristische hoogtepunten of ongenadig shoppen in de omgeving van het hotel is het heerlijk bijkomen in de massagesalon of in de mooie wijnbar van het hotel. Ook aan het begin van de dag hoeft het je aan niets te ontbreken: het uitgebreide ontbijtbuffet staat voor je gereed in café Eugène, waar later op de dag een selectie van de beste regionale gerechten wordt geserveerd.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.