Het noorden van Europa heeft in ieder seizoen veel te bieden. Van prachtige sneeuwlandschappen, gletsjers en warme poelen bij gitzwarte stranden in IJsland, tot een reis langs de kust van Noorwegen met zicht op de fjorden. De noordelijke landen van het continent bieden nog enorme stukken ongerepte natuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat gebieden in Scandinavië en IJsland zich perfect leenden als achtergrond voor de opnames van populaire series als Game of Thrones.

Onze reisexperts weten als geen ander waar zij de meest bijzondere pakketreizen, hotels, rondreizen en wellness vakanties kunnen vinden. Jij boekt jouw voordelige reis naar Noord-Europa bij ons met een korting die kan oplopen tot wel 70%!

Ook Lapland is een bestemming die je ooit eens bezocht moet hebben. Bezoek de dorpen van de Sami en warm na een dag in een wildreservaat op bij de open haard of in de sauna van jouw eigen traditionele huis, voorzien van alle gemakken.

We geven je graag een aantal voorbeelden van bijzondere reizen die je in ons steeds wisselende aanbod kunt vinden voor Noord-Europa:

Stedentrips naar prachtige steden in Scandinavië, zoals Stockholm en Kopenhagen
Vanuit luxe hotels het centrum verkennen van jouw favoriete stad
Rondreizen met excursies in IJsland en Finland
Vanuit een luxe glazen iglo de heldere sterrenhemel van het noordelijk halfrond bekijken
Reizen inclusief husky-rides en een rit op een sneeuwscooter
Ontdek IJsland met bijvoorbeeld een Game of Thrones excursie en bezoek film-locaties
En meer!

Van een luxe hotel tot fietsen- of wandelen in Noord-Europa, wij maken het mogelijk met voordelige hotels en pakketreizen met tot 70% korting. Word lid van Travelbird als je dat nog niet bent en profiteer van speciale aanbiedingen en kortingen op de meest bijzondere hotels en luxe reizen.Bekijk nu onze actuele aanbiedingen voor all-inclusive reizen, hotels en vakanties in Noord-Europa!

Actuele aanbiedingen