NIDUM - Casual Luxury Hotel

Telfs, Tirol, Oostenrijk

Nice suite

Nice suite

Nice suite

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Droomhotel met uitzicht over de Alpen

Wat is er relaxter om na een actieve dag in de Alpen heerlijk bij te komen in een sauna? Dat kan in het Casual Luxury Hotel in Tirol. Het hotel is in 2016 gerenoveerd en volledig ingericht op de wensen van de moderne reiziger. Dat betekent dat de ruime kamers en suites grote ramen hebben, de meubels modern-retro zijn en de badkamers gloednieuw. De kamers hebben daarnaast een Illy-koffiemachine, een Samsung Pad en een balkon op het zuiden.

Je begint de dag in dit hotel met een uitgebreid ontbijt gemaakt van regionale producten. Daarna trek je de bergen in om te genieten van de prachtige omgeving. Na een dag in de Alpen kun je je ontspannen in de twee sauna's, de buitensauna of in het buitenzwembad van het hotel. Of kom tot rust in één van de twee jacuzzi's, het stoombad of de wellnessruimte waar je verschillende (massage)behandelingen kunt ondergaan. En, als dat te veel ontspanning is, kun je fitnessen in de fitnessruimte.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.