NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

Rome, Italië

Premium kamer

Premium kamer

5*-hotel in een monumentaal pand in Rome

Het is een komen en gaan van mensen: zakenlieden, toeristen, geliefden, families... Jaarlijks passeren meer dan 150 miljoen reizigers een van de grootste stations van Europa: station Termini in Rome. Net zoals de omliggende wijk staat het moderne stationsgebouw symbool voor de Eeuwige Stad: uitkijkend naar de toekomst en terugblikkend op het verleden. Een spannende mengelmoes van oud en nieuw. Nergens in Rome is de diversiteit van de stad zo duidelijk te proeven.

Zo ook het fonkelnieuwe en toch prachtig historische NH Collection Roma Palazzo Cinquecento, direct gelegen naast station Termini. Hoe dat mogelijk is? Je neemt een monumentaal pand uit de negentiende eeuw omringd door groene tuinen met ruïnes, renoveert het tot het voorzien is van alle moderne faciliteiten et voilá: je hebt 180 elegante, op-z’n-Italiaans neutraal ingerichte hotelkamers als eindresultaat. Daarnaast mag ook het enorme dakterras er zijn, vanwaar je uitkijkt op onder andere grootse kerken en overblijfselen uit het Romeinse Rijk. Maar betreed het dak niet voordat je de lokale en regionale gerechten hebt geproefd, die in het restaurant worden geserveerd. Ook handig: door de strategische locatie naast het hoofdstation van Rome, ben je binnen mum van tijd overal waar je wilt zijn.

Perfect voor
Bezienswaardigheden Winkelen Hotel Romantiek City trip

Highlights

  • Het bekijken van de restanten van de Muur van Servius uit de 6e eeuw voor Christus, naast het hotel
  • Het gevoel van vrijheid en overal naartoe kunnen dankzij de ligging naast station Termini
  • De sfeer van Rome al proeven ín het hotel met de lokale en regionale gerechten van het restaurant

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.