NH Collection Milano President

Milaan, Italië

Premium kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Luxe verblijf vlak bij de Duomo

Highlights

De belangrijkste stad in noord-Itailë is een metropool om van te houden. Je kijkt je ogen uit in de vele boetieks van de bekendste modeontwerpers ter wereld en de andere chique winkels in de statige Galleria Vittorio Emanuele II and langs Via Montenapoleone. Naast de schitterende Duomo zijn er veel andere kerken die een bezoek waard zijn, zoals de Santa Maria delle Grazie. Streetart en alternatieve winkels vind je in de wijk Leoncavallo. En dan is er nog het fantastische eten - ontspan eens met een goed glas wijn en een dampend bord 'risotto milanese', de lokale specialiteit.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.