Natur and Aktivhotel Rogen

Mühlbach, Bolzano, Italië

Arnika kamer

Topverblijf in Mühlbach

In Natur & Aktivhotel Rogen komen de vier elementen, lucht, aarde, water en vuur, samen. Je verblijft op grote hoogte in de frisse lucht van Zuid-Tirol, vlak bij het stuwmeer van Mühlbach, dat omgeven wordt door machtige bergen. En al wordt de omgeving 's winters bedekt met een laag sneeuw - in het wellnesscentrum, bij de brandende ovens van de hooisauna, is het altijd warm.

In dit alpenhotel draait alles om de ongerepte omgeving. Zo wordt er in het sfeervolle restaurant gebruikgemaakt van ingrediënten uit eigen tuin. Hotel Roggen is rijkelijk voorzien van hout - in de kamers, het restaurant en het wellnesscentrum. En te midden van de pittoreske stadjes en betoverende landschappen heb je het terug-naar-de-natuur-gevoel snel te pakken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.