Mode Sathorn Hotel

Bangkok, Thailand

Deluxe Mode kamer

Deluxe Mode kamer

Deluxe Mode kamer

Deluxe Mode kamer

Deluxe Mode kamer

Deluxe Mode kamer

Wellness hotel op toplocatie in Bangkok

Het 38 verdieping tellende viersterrenhotel Mode Sathorn is de perfecte uitvalsbasis in Bangkok: van het bruisende uitgaansleven tot rustgevende boeddhistische tempels – alles ligt binnen handbereik. Voeg daar de sublieme service van het moderne hotel aan toe en jouw vakantie is compleet. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt in restaurant Sathorn, samengesteld uit verse producten van topkwaliteit. Na een bezoek aan de levendige binnenstad van Bangkok kom je volledig tot rust tijdens een behandeling in de serene spa van Mode Sathorn. Hier zorgen natuurlijke essentiële oliën en het organische interieur voor een ultiem rustmoment. Neem ook een verfrissende duik in de moderne infinity-pool op de 11e verdieping en geniet aan de zwembadbar van een prachtig uitzicht over de stad.

Je hoeft niet ver te zoeken naar een eetgelegenheid: je kan binnen het hotel kiezen uit twee restaurants, elk met een eigen unieke, stijlvolle inrichting. Voor een avondje uit op hoog niveau – letterlijk en figuurlijk – bewonder je de duizenden lichtjes van de stad vanuit de lounge op bovenste verdieping van het hotel, terwijl je tevreden terugkijkt op een heerlijke dag in Bangkok. Mode Sathorn bevindt zich nabij het financiële district, met volop goede restaurants en kleine winkelcentra. Tegenover het hotel ligt een station van de BTS Skytrain, waardoor je binnen een mum van tijd in de binnenstad bent.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.