72 uur extra korting: Martin's Klooster

Leuven, België

Martin's Klooster

Martin's Klooster

Hotelrestaurant

Hotelrestaurant

Lounge

Charming kamer

Charming kamer

Charming kamer

Cosy kamer

Cosy kamer

Cosy kamer

Martin's Klooster

Martin's Klooster

Martin's Klooster

Martin's Klooster

Leuven

Leuven

Leuven

Nu of nooit: Stijlvol overnachten in een voormalig klooster middenin het prachtige historische stadscentrum van Leuven, incl. ontbijt, welkomstdrankje & late check-uit

Van voormalig Augustijnenklooster en rustplaats voor pelgrims tot een modern en comfortabel viersterrenhotel, Martin’s Klooster kent - net als de stad Leuven zelf - een zeer boeiende cultuur en geschiedenis. Het authentieke gebouw waarin het hotel is gehuisvest is recent uitgebreid tot het huidige aantal van 103 kamers, een conferentiecentrum en de Oranjerie.
In het charmante hotel tref je de perfecte mix van eeuwenoude architectuur en hedendaags comfort en luxe.

Martin's Klooster ligt midden in het prachtige historische stadscentrum van Leuven. Leuven is een levendige universiteitsstad, iets waar de stad haar enorme dynamiek en gezellige sfeer aan te danken heeft. Vanuit het zeer centraal gelegen hotel loop je snel naar de talloze cafés, restaurants en terrassen die de binnenstad rijk is. Ook kun je gemakkelijk te voet de diverse historische hoogtepunten van de stad Leuven bezoeken, zoals de Oude Markt, het Groot Begijnhof, de Sint-Pieterskerk en de Kruidentuin. Of maak een fietstocht langs de diverse musea, kastelen en abdijen in de nabije omgeving van de stad. 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.