Maritim proArte Hotel Berlijn

Berlijn, Duitsland

Berlijn

Maritim ProArte Hotel Berlin

Zwembad

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Maritim ProArte Hotel Berlin

Maritim ProArte Hotel Berlin

Ontbijtruimte

Wellnessruimte

Maritim ProArte Hotel Berlin

Berlijn

4-sterrenhotel in het hart van Berlijn, incl. ontbijt, toegang tot het zwembad & meer

Berlijn vormt het eigenwijze hart van modern Europa. Een levendige hoofdstad waar tradities, cultuur en geschiedenis de voedingsbodem zijn van onder meer grensverleggende kunstprojecten en eigenzinnige horecaconcepten. Het Maritim proArte Hotel, dat zeer goed is gelegen in de wijk Mitte is de ideale uitvalsbasis om deze bewogen metropool in al zijn facetten te beleven. Het hotel heeft verrassend ruime kamers, een tapasrestaurant met Duitse specialiteiten op de kaart en een uitgebreid wellnesscentrum met zwembad, sauna en stoombad. Faciliteiten die je verblijf net dat beetje extra comfort geven.

Het Maritim proArte Hotel ligt nabij station Friedrichstrasse, waar je zowel de U-Bahn als S-Bahn kunt nemen naar de leukste uithoeken van de stad. Het station was vroeger een belangrijke grensovergang van Oost- naar West-Berlijn. De gratis tentoonstelling in het Tränenpalast laat je kennismaken met de bizarre geschiedenis van de Berlijnse muur. In de buurt van het hotel, onder de S-Bahnsporen bevinden zich enkele sfeervolle restaurants met onder meer Duitse, Mexicaanse en Russische keukens, maar ga zeker ook eens de levendige, internationale sfeer proeven in Friedrichshain of Kreuzberg en ervaar de unieke dynamiek van Berlijn.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.