Maritim Hotel Berlin

Berlijn, Duitsland

Maritim Hotel Berlin

Berlijn, Potsdamer Platz

Zwembad

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Postdamer platz, Berlijn

Maritim Hotel Berlin

Maritim Hotel Berlin

Fitnessfaciliteiten

Restaurant

Ontbijt

Ontbijt

Restaurant

Bar

Berlijn

Verblijf in een elegant hotel met wellnessruimte nabij de Kurfürstendamm, Potsdamer Platz en Tiergarten in Berlijn, incl. ontbijt & toegang tot het zwembad

Berlijn: een stad vol geschiedenis, cultuur en architectuur. 44% van de oppervlakte van de stad bestaat uit parken en meren, wat Berlijn de groenste stad van Duitsland maakt. Het omvangrijkste park is Tiergarten en aan dit park ligt Maritim Hotel Berlin. Dit hotel ligt in het centrale district Mitte; een geliefde wijk met de bekende Potsdamer Platz, de Brandenburger Tor en het Museumsinsel.

Het luxueuze viersterrenhotel combineert zijn fantastische ligging met faciliteiten van de bovenste plank. Berlijn staat bekend om de vele restaurantjes, maar met de twee toprestaurants van Maritim Hotel Berlin binnen handbereik hoef je eigenlijk niet verder te zoeken. Kort gezegd laat het vooraanstaande Maritim Hotel Berlin zich samenvatten in elegantie, luxe en kwaliteit van het hoogste niveau. Wie de binnenstad van Berlijn dus binnen handbereik wil en tegelijkertijd graag geniet van een verblijf vol uitmuntende faciliteiten, is in Maritim Hotel Berlin aan het juiste adres.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.