Maritim Hotel Bad Wildungen

Bad Wildungen, Sauerland, Duitsland

Maritim Hotel Bad Wildungen

Comfort kamer

Superior kamer

Maritim Hotel Bad Wildungen

Maritim Hotel Bad Wildungen

Maritim Hotel Bad Wildungen

Maritim Hotel Bad Wildungen

Hesse

Maritim Hotel Bad Wildungen

Heerlijk verblijf in het grootste kuuroord van Europa, incl. ontbijt of o.b.v. halfpension, wellnesstoegang, stadskaart en korting op behandelingen

In het Duitse Sauerland ligt het stadje Bad Wildungen. De omgeving is op Kassel na niet heel stedelijk: een schattig dorpscentrum met vakwerkhuizen, groene heuveltoppen en kleine omliggende dorpen zullen het decor zijn tijdens je verblijf. Te midden van deze idyllische omgeving is het grootste wellnesspark van heel Europa gevestigd. Het klassieke gebouw van Maritim Hotel Bad Wildungen is al in de 19e eeuw neergezet in dit natuurrijke kuuroordpark, waar zich 18 helende waterbronnen rondom bevinden. Het van buiten neoklassieke hotel biedt een rustige verblijfsplaats aan gasten die zich letterlijk komen onderdompelen in de helende en historierijke omgeving.

Kassel is een fijne stad om een dag door te brengen, met onder meer het Unesco-Werelderfgoed Bergpark Wilhelmshöhe en de nieuwe Grimmwelt, een interactief museum over de beroemde sprookjesbroeders. Na een fijne dag kom je helemaal tot rust met een borrel in de hotelbar Fontana.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.