Marettimo Residence

Sicilië, Italië

Junior suite

Junior suite

Deluxe studio appartement

Deluxe studio appartement

Deluxe studio appartement

Oase van rust

Highlights

Het autoloze Marettimo is een van de Italiaanse Egadische Eilanden in de Middellandse Zee, ten westen van Sicilië. De ruige kustlijn van Marettimo leent zich uitstekend voor heerlijke wandelingen. Onderweg kun je de fameuze grotten van het eiland bewonderen. Mugnone, in de noordwestelijke punt, staat bekend om zijn rijke onderwaterleven: ideaal voor duikliefhebbers. Daarnaast is het de perfecte plek om te ontspannen aan de stranden Cala Sarda aan de zuidkust en het prachtige, door grotten omgeven, Cala Bianca op de noordwestelijke hoek van het eiland.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.