Mamaison Residence Belgická

Praag, Tsjechië

Praag

Business kamer

Business Suite

Business Suite

Business Suite

Praag

Deluxe appartement

Voorbeeld badkamer

Deluxe Suite

Praag

Mamaison Residence Belgicka Prague

Mamaison Residence Belgicka Prague

Mamaison Residence Belgicka Prague

Praag

Mamaison Residence Belgicka Prague

Mamaison Residence Belgicka Prague

Praag

Ideaal gelegen 4*-hotel op 600 meter van het historische oude centrum van Praag met toegang tot de wellness & fitnessruimte, incl. ontbijt & kamer-upgrade

In de prachtige sprookjesachtige stad Praag, op een perfecte locatie in de groene wijk Vinohrady, bevindt zich het comfortabele viersterrenhotel Mamaison Residence Belgická Prague. Het bijzondere hotel - een elegante mix van klassiek en modern, met een vleugje Feng Shui - is de allerbeste uitvalsbasis voor het verkennen van de veelbezochte hoofdstad. In Vinohrady vindt u tal van restaurants, bars en cafés. Bovendien bereikt u het centrum van Praag met een wandeling van slechts 10 minuten!

Word heerlijk wakker in uw ruime suite waarna u geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet. Loop naar de historische binnenstad - omringd door parken en historische tuinen - en geniet van bijzondere bezienswaardigheden, zoals de Praagse Burcht, de 14e-eeuwse Karelsbrug en het Wenceslasplein. Ontspan daarna in het fitnesscentrum en de sauna van het hotel, of trakteer uzelf op een extra uitgebreide massage in uw suite of een nabijgelegen spa. Sluit de dag af met een Tsjechisch biertje in een gezellig café.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.