Magische Fly & Drive door het Schotse landschap

Schotland: Edinburgh, Inverness, Fort William, Glasgow

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Loch Leven

Calton Hill, Edinburgh

Route (c) map created by Travellerspoint

Edinburgh

Holiday Inn Edinburgh City West (Edinburgh)

Edinburgh

Loch Leven

River Ness Footbridge, Inverness

Jurys Inn Inverness (Inverness)

Jurys Inn Inverness (Inverness)

Inverness

Loch Lochy

Isles of Glencoe Hotel (Fort William)

Isles of Glencoe Hotel (Fort William)

South Portland Street, Glasgow

Premier Inn Glasgow City Centre South Hotel (Glasgow)

Premier Inn Glasgow City Centre South (Glasgow)

Premier Inn Glasgow City Centre South (Glasgow)

St. Margaret's Loch, Holyrood Park, Edinburgh

Wegdromen in Schotland

Ruig en avontuurlijk, maar ook dromerig en sprookjesachtig. In Schotland is niet alleen het weer verrassend, maar ook de landschappen en de mensen. Imposante kastelen, vreedzame meren, sfeervolle pubs en uitbundige festivals zijn aan de orde van de dag. De groene heuvels, weergalmende geluiden van een doedelzak en verlaten boerderijen geven je het gevoel alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

Maar niets is minder waar! Je begint namelijk in het energieke Edinburgh waar je niet alleen goed kunt shoppen, maar ook de beste whiskey kunt proeven. Vervolgens rijd je naar het legendarische Inverness. Hier kun je tussen de gigantische kliffen en uitgestrekte boomgaarden op zoek gaan naar Nessie in het beroemde Loch Ness. Daarna vertrek je naar de Schotse Hooglanden. In Fort William kun je optimaal van de natuur en rust genieten. Als laatste rijd je naar het industriële Glasgow. Hier kun je niet alleen uitstekend dineren, maar vind je ook een aantal architectonische hoogstandjes.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.