Maduzi Hotel Bangkok

Bangkok, Thailand

Boetiekhotel in Bangkok

Bangkok is een feest voor de zintuigen. Is deze betoverende metropool zie je een veelvoud aan kleuren, hoor je geluiden die je nog niet eerder hoorde en wordt je neus geprikkeld met de lekkerste geuren. Een moderne stad, die tegelijk bol staat van de tradities en de rituelen. Doorkruis het centrum in een tuktuk, bezoek één van de eeuwenoude tempels, proef de lekkerste Pad Thai bij een marktstalletje en struin door de vele boetieks.

In het hart van deze dynamische stad ligt een parel van een hotel verborgen. Maduzi Hotel Bangkok heeft het label Small Luxury Hotels in the World toebedeeld gekregen en deze gastvrije plek biedt een oase van rust in de chaos die Bangkok heet. Hier kom je bij van alle indrukken, kijk je hoog boven op het dakterras uit op de levendigheid onder je en laad je je op om weer vol energie Bangkok in te duiken.

Highlights

  • De tempel Wat Pho bezoeken en je hier vergapen aan de 46 meter lange Boeddha
  • Met een boot de rivier Chao Praya overvaren om zo het Thaise leven ten volle te ervaren
  • Een privé BBQ organiseren op het gezellige dakterras van het hotel

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.