LX Boutique Hotel

Lissabon, Portugal

Classic kamer

Receptie van het hotel

LX Boutique Hotel

Classic kamer

Lissabon

LX Boutique Hotel

Lissabon

Restaurant

LX Boutique Hotel

Restaurant

LX Boutique Hotel

Bohemian boetiekhotel in historisch pand in het bruisende centrum van Lissabon, incl. ontbijt & sushi bij aankomst

Volgens echte Lissabon-liefhebbers is Lissabon geen plek, maar een gevoel. Een gevoel dat vergelijkbaar is met rijden in een open auto bij dertig graden: vrijheid, een lichte kriebel in de buik en het vooruitzicht dat iedere bocht gepaard gaat met een nieuw, prachtig uitzicht. Tijdens jouw verblijf in Lissabon slaapt je in het zeer geliefde LX Boutique Hotel, dat een trendy, bomemian vibe heeft en is uitgerust met uniek vormgegeven kamers, een van de beste sushi-restaurants van de stad en een ontbijtbuffet dat vers, lokaal brood serveert. Het hotel bevindt zich in een eeuwenoud pand met schitterende, openslaande ramen en een historische gevel en combineert oud en nieuw op bijzonder charmante wijze. Een combinatie die je ook in de rest van de stad zult aantreffen. Zo shop je de laatste mode in een 19e-eeuws neo-Moors paleis (inclusief imposante wenteltrap en een majestueuze binnentuin) en proef je kersenlikeur in een eeuwenoude bar.

LX Boutique Hotel is direct gelegen in het bruisende centrum van Lissabon, op het kruispunt van de geliefde wijken Chiado, Cais do Sodré en Baixa. In minder dan tien minuten wandel je naar diverse historische bezienswaardigheden zoals de Kathedraal van Lissabon, het Chiado Museum en het imposante Praça do Comércio-plein.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.