Luxe appartementen in Park Hyatt Hamburg

Hamburg, Duitsland

Hamburg

Deluxe Residence appartement

Deluxe Residence appartement

Hamburg

Park Residence appartement

Park Residence appartement

Luxusapartments im Park Hyatt Hamburg

Hamburg

Luxusapartments im Park Hyatt Hamburg

Luxusapartments im Park Hyatt Hamburg

Luxusapartments im Park Hyatt Hamburg

Ontdek de musea, winkels, restaurants en hippe wijken van Hamburg vanuit een heerlijk appartement incl. ontbijt, sauna, housekeeping & meer

Park Hyatt ligt in het bruisende hart van Hamburg, tussen het centraal station en het stadhuis. Het hotel is gevestigd in een historisch pand met winkelcentra, musea en restaurants op loopafstand. Je overnacht in een volledig uitgerust appartement met moderne voorzieningen. Daarnaast kun je ontspannen in de wellnessruimte, culinair genieten in het restaurant en sporten in de fitnessruimte.

In het hippe Hamburg is genoeg te doen en te beleven. Dwaal door de schitterende wijk Hafencity en maak de iconische foto vanaf de Poggenmühlenbrücke, bezoek het museum voor moderne kunst en bewonder het uitzicht vanaf het Dockland-gebouw. Wandel langs de rivier de Elbe, lunch bij de vismarkt en loop door de beroemde Reeperbahn. Voor een drankje is de levendige wijk St. Pauli een aanrader.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.