Locanda Vivaldi

Venetië, Italië

Venetië

Locanda Vivaldi

Venetië

Superior kamer

Superior kamer

Venetië

Venetië

Standaardkamer

Venetië

Slapen midden in een Venetiaans sprookje

Wandel je door Venetië, dan wandel je door een historisch decor: kronkelige, smalle straatjes leiden over klassieke bruggetjes en langs de eeuwenoude grachten. Onderweg vind je oneindig veel bezienswaardigheden. Daarom staan de stad en haar lagune sinds 1987 als geheel op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Het hotel ligt in het hart van de waterstad, zodat je na een romantische tocht in een gondelboot zo terug naar huis struint. Vanuit je kamer, geheel ingericht in Venetiaanse stijl, kijk je uit over de levendige stad. Het is ook een heerlijke plek om ’s ochtends met opengeslagen ramen te ontbijten met échte Italiaanse koffie.

Binnen een paar minuten wandel je naar het wereldberoemde San Marco-plein met zijn reusachtige kathedraal; een ideale plek voor een lunchpauze in de zon. Sluit de dag goed af met een drankje op het dakterras van het hotel. Hier heb je een panorama-uitzicht over de waterstad.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.