Locanda in Tuscany

Val d'Orcia, Toscane, Italië

Grand Deluxe kamer

Grand Deluxe kamer

Landelijk luxe resort met heerlijk zwembad in romantisch Toscane bij Montepulciano & Siena, incl. ontbijt, wijnproeverij & extra's

Locanda in Tuscany, op 5 kilometer van Castiglione d’Orcia, is een fijne plek voor een landelijke vakantie in glooiend Toscane. Je vindt hier alle faciliteiten van een high-end boetiekhotel: van een heerlijk zwembad in de fraaie tuin met prachtig uitzicht tot uiterst stijlvolle kamers. De bakstenen muren en hanenbalken in de kamers herinneren je nog aan de rustieke geschiedenis van dit pand, maar de inrichting is modern en elegant. Voor aankomst kun je zelfs kiezen in welk beddengoed je het liefst slaapt: in koele linnen lakens, knisperend katoen of zacht satijnen bedlinnen. In deze rustige omgeving slaap je in met alleen het geluid van vogels en krekels. Locanda in Tuscany symboliseert de perfecte Toscaanse idylle.

Locanda in Tuscany is een goed vertrekpunt om het mooie Toscane te verkennen. De stad Siena, met haar beroemde ‘Palio’ paardenrace, vind je op 54 kilometer rijden. 25 kilometer van het hotel ligt het bergstadje Montepulciano, bekend van de rode wijn en de authentieke wijnvatenrace in augustus. Het dorpje Castiglione d’Orcia, op 5 kilometer van het hotel, is heel schilderachtig met een oud kasteel en Romaanse kerken. Het heuvellandschap rondom heeft sinds 2004 een Unesco-werelderfgoed-status.

Na een paar uur in de zon is het heerlijk luieren aan het zwembad van Locanda in Tuscany. Heb je trek gekregen? Een paar passen leiden je naar het restaurant, gesitueerd in de voormalige stal. Hier wordt in huiselijke setting subliem gekookt. De sommelier adviseert je graag over de perfecte wijn-spijscombinaties. De huisgemaakte pasta, zoals pici senesi, met zacht gegaarde eendenragout, is volgens vaste gasten om van te watertanden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.