Roadtrip van bruisend Lissabon naar sereen Comporta

Portugal: Lissabon & Comporta

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Setubal

Lissabon

Route van de reis (c) map created by Travellerspoint

Lissabon

Lissabon

Hotel Miraparque, Lissabon

Hotel Miraparque, Lissabon

Hotel Miraparque, Lissabon

Hotel Miraparque, Lissabon

Hotel Miraparque, Lissabon

Lissabon

Porto Covo

Setubal

Troia Residence, Comporta

Troia Residence, Comporta

Troia Residence, Comporta

Troia Residence, Comporta

Troia Residence, Comporta

Troia Residence, Comporta

Comporta

Troia

Troia

Cruisen langs Portugese steden, kastelen en stranden

Dag 1: De gekozen luchthaven - Lissabon
Vandaag vlieg je naar Lissabon. Eenmaal aangekomen op de luchthaven neem je een taxi of het openbaar vervoer waarmee je binnen 15 of 50 minuten bij je hotel bent. Vertoef de eerste dag in het verfrissende zwembad met prachtig uitzicht op de natuur. Breng ‘s avonds een bezoek aan The Old Pharmacy, een wijn- en portbar waar ze ook tapa’s serveren, in een voormalige apotheek in de wijk Bairro Alto. Je verblijft 2 nachten in een standaardkamer in Hotel Miraparque, incl. ontbijt.

Dag 2: Lissabon
Bezoek het pittoreske Kasteel De Sao Jorge en rijd in de namiddag naar het gezellige stadje Sintra, op 30 km van Lissabon. Vanop de berg zie je talloze kasteeltjes en paleizen. Het is er zo mooi dat het stadje zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. ‘s Avonds kun je wandelen door de pittoreske straatjes van de oude wijk Alfama, in het hart van de stad. Hier vind je talrijke huisjes met gekleurde voorgevels, knusse bars en restaurantjes. Top afsluiter van de dag? Loop omhoog door de straatjes van Bairro Alto en bezoek PARK Café, een geliefd dakterras onder de locals met magisch uitzicht over de stad.

Dag 3: Lissabon - Comporta (ca. 120 km)
Geniet ‘s middags nog even van culinaire delicatessen en eet een hapje bij de populaire A Cevecheria, of smikkel een fish taco weg met een glaasje goddelijke lavendellimonade bij Comoba. Scoor ook een doosje met pasteis de nata voor onderweg naar Comporta. Bij een lokaal stadskantoor haal je jouw huurauto op en rijd je richting Comporta. Rijd over de befaamde Ponte 25 de Abril, die doet denken aan de Golden Gate bridge. Pak je spullen uit in je appartement met uitzicht op de natuur en rep je naar het heerlijke nabijgelegen zandstrand. Je verblijft 3 nachten in een Studio Beach appartement in Troia Residence, op basis van logies.

Dag 4: Comporta
Ware surfliefhebber of nog een beginner? Bij Carvalhal Beach kun je naar hartenlust de golven in trotseren. Voor openluchtyoga midden in de natuur kun je terecht bij Yoga Shala. Rijd na de middag naar het pittoreske vissershaventje Carrasqueira en bezoek ‘s avonds Restaurant Cavalariça - ooit voormalige paardenstallen, inmiddels omgetoverd tot luxe restaurant.

Dag 5: Comporta
Duik nog even in het heerlijke zwembad van het hotel en rijd daarna naar Praia Galé-Fontainhas, waar een prachtig zandstrand en koperkleurig gebergte op je staan te wachten met een adembenemend uitzicht.

Dag 6: Comporta - Lissabon - De gekozen luchthaven (ca. 120 km)
De dromerige roadtrip loopt op z’n einde. Vandaag rijd je terug naar Lissabon om je huurwagen in te leveren en weer terug naar de gekozen luchthaven te vliegen. Nog een paar uurtjes over in Lissabon? Bezoek dan nog even het prachtige The Berardo Collection Museum voor een dosis hedendaagse kunst, of wandel door de fotogenieke Pink Street.


De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 5 nachten. De hotels en het aantal nachten staan vast, maar je bepaalt zelf hoe je de tijd op de bestemmingen invult.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.