Leon's Place

Rome, Italië

Classic kamer

Luxe designhotel in hartje Rome

Leon's Place was in de 19e eeuw de residentie van een Italiaanse aristocraat en is nu een paleisachtig, glamoureus designhotel in het historische centrum van Rome. Vanaf het hotel ben je dus snel bij alle bezienswaardigheden die Rome rijk is, en dat zijn er nogal wat. De Spaanse trappen bijvoorbeeld, het Coloseum natuurlijk. En de Trevi-fontein!

Het interieur heeft een gevoel van weelderige aristocratische decadentie behouden, met fonkelende kroonluchters, theatrale gordijnen en een gestroomlijnd monochroom thema. Slaapkamers zijn modern en van elke luxe voorzien. Er is ook een chique cocktailbar, waar je na een dag hard winkelen kunt genieten van een glas champagne. Decadent!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.