Le Marceau Bastille

Parijs, Frankrijk

Hôtel Marceau Bastille

Receptie

Bar

Ontbijtzaal

Superior kamer

Superior kamer

Bassin de l'Arsenal, Parijs

Bastille, Parijs

Place des Vosges, Parijs

Ile Saint-Louis, Parijs

Rue Crémieux, Parijs

Bassin de l'Arsenal, Parijs

Père-Lachaise, Parijs

Parijs

Modern hotel in historisch jasje in de bohémien-bourgeois wijk van Parijs, incl. ontbijt, late check-uit & meer

Waar de lange winkelstraat Rue de Rivoli overgaat in een grote verkeersrotonde met het iconische beeld de Colonne Juillet, begint Bastille; een historische ‘upperclass’ wijk met smalle zijstraten, veel groen, de beroemde Opéra Bastille en een bruisend nachtleven. Duik een van de nauwe steegjes in en je zult er tal van ambachtelijke Parijse winkels ontdekken. Het beeld van de traditionele bakker waar de knisperend verse baguettes en croissants in de etalage pronken, is hier geen uitzondering.

Le Marceau Bastille is een luxe hotel dat de sfeer van de omgeving als geen ander kan vatten: modern met een historische gevel. De strakke binnenruimten in combinatie met warme kleuren, bloemen en planten creëeren een vriendelijke, lichte uitstraling waar iedereen zich thuis zal voelen. De kamers zijn op z’n Parijs klein maar fijn en ‘green’ of ‘urban’ ingericht. Wandel je na het Amerikaanse ontbijt in 10 minuten richting de Seine, dan kun je de plezierbootjes zien dobberen, of je pakt de metro naar al het andere moois dat Parijs te bieden heeft. Beloof dat je sowieso een avond zal spenderen in een van de vele cafés of cocktailbars in de levendige straten van Bastille, voordat je terugkeert naar huis. Parijzenaren verkiezen Bastille niet zomaar tot een van hun favoriete wijken. 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.