Le Grand Hôtel de la Plage

Biscarrosse, Aquitaine, Frankrijk

Le Grand Hôtel de la Plage

Standaardkamer met balkon

Premium kamer met balkon

Dune du Pilat

Biscarosse

Biscarosse

Biscarosse

Biscarosse

Bordeaux

Bordeaux

Landes

Dune of Pilat

Arcachon

Genieten van topwijn en natuurpracht aan de Côte d’Argent

Dat stralend witte hotel aan de Atlantische oceaan waar een infinity pool zo de golven in lijkt te stromen. Waar je elke ochtend en avond op de eerste rij zit voor het machtige schouwspel van zee en zon. Uiteraard heeft zo’n droomhotel ook een toprestaurant dat gespecialiseerd is in zilte zeevruchten. De luxe badkamer is in romantische schaakbordtegels gezet en in de kamer staat een ligbad op pootjes. Vanaf de strakke, bijna kubistische balkons kun je op knalrode relaxstoelen zitten, met een boek en een glas wijn paraat. Welkom in het Grand Hôtel de la Plage in Biscarrosse. Een heerlijke locatie om de westkust van Frankrijk te beleven. Grand Hôtel de la Plage bestaat al meer dan een eeuw, maar de inrichting is onlangs volledig vernieuwd. Eigenwijs eigentijds, met een uitgesproken design en alle luxe die je maar wensen kunt op reis, inclusief een wellnessruimte en een gezellige cocktailbar.

Deze prachtige kuststrook heet Côte d’Argent, de zilveren kust. Hier vind je wandelende duinen en mondaine badplaatsen. Het achterland is ook niet mis: lagunes en moerassen, de bossen van Les Landes, zoutmeren die verbonden zijn met de oceaan - ideaal voor vissers, zeilers en natuurliefhebbers. Hier zijn ook de allerbeste wijnen en cognacs van de wereld te proeven, want dichtbij is Bordeaux, met haar prachtige 18e-eeuwse binnenstad.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.