La Residence

Kalafatis, Mykonos, Griekenland

La Residence

La Residence

La Residence

Suite met gedeeld zwembad

La Residence

Suite

La Residence

La Residence

Suite

Suite

Suite met uitzicht op zee

La Residence

La Residence

La Residence

La Residence

La Residence

Mykonos: Baden in helder zeewater

Betreed een wereld vol weelderige luxe. De stijlvolle suites van La Residence Mykonos hebben een regendouches, veranda's met schitterend uitzicht en soms zelfs directe toegang tot een van de zwembaden. Wie vanuit het zwembad een blik omhoog werpt ziet een design dat doet denken aan Griekse gebouwen van 2500 jaar geleden. Dit is het decor van een paradijsje vol wellness en verrukkelijk eten.

Mykonos staat bekend als een levendig eiland met hippe stranden en een bruisend nachtleven. Het zandstrand van Kalafati is echter groot en rustig, afgelegen aan de oostzijde van het eiland. Zo kun je gemakkelijk uitstapjes naar kleine dorpjes of het levendige Mykonos-stad maken, maar ook heerlijk ontspannen aan het kraakheldere water van de Egeïsche Zee.

Highlights

  • Geniet uitgebreid van overdadige luxe in de suites en zwembaden van dit boetiekhotel
  • Betreed het rijke klooster van Panagia Tourliani, op 5 kilometer van het hotel
  • Wandel door het het pittoreske Mikra Enetia (Klein Venetië) in Mykonos-stad

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.