Eilandhoppen in Kroatië met een prachtige cruise

Kroatië: Rijeka – Krk – Rab – Zadar – Kornati – Losinj – Cres – Rijeka

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Route van de reis

Rijeka

Krk

Krk

Krk

Krk

Krk

Krk

Rab

Rab

Rab

Rab

Rab

Rab

Zadar

Zadar

Nationaalpark Kornati

Losinj

Losinj

Losinj

Losinj

Losinj

Cres

Cres

Varen aan de Kroatische kust

De Kroatische kust heeft de bijnaam “Kust met 1000 eilanden” – al heeft niemand het exacte aantal ooit vastgesteld. De verscheidenheid is ongelofelijk: sommige eilanden zijn gortdroge rotsen, terwijl andere zijn uitgeroepen tot spectaculair natuurreservaat. Op de meeste eilanden woont geen mens, maar op andere eilanden liggen mediterrane vissersdorpen en duizenden jaren oude gebouwen.

Tijdens deze cruise ontdek je het grote, levendige Krk, maar ook het unieke ecosysteem van het natuurreservaat de Kornati-eilanden. En hoe zonde zou het zijn als je de stedenpracht aan het vasteland zou overslaan! Met gids maak je een stadstour tussen de rode daken en smalle steegjes van de historische stad Zadar.
Ga aan boord van het comfortabele schip en installeer je in je cabine. Elke dag op zee krijg je een ontbijtje en een lunch aangeboden. Bereid je voor op Kroatische gerechten, ongerepte natuur, bruisende kustplaatsen en een rijke cultuur. En dat alles turend over de eindeloze, azuurblauwe Adriatische Zee! 

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.