Drie keer het allermooiste van Bali

Indonesië, Bali: Seminyak, Ubud, Candidasa

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Ubud

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Zonsondergang bij Double Six Beach, Seminyak

Maison at C Boutique Hotel & Spa, Seminyak

Maison at C Boutique Hotel & Spa, Seminyak

Maison at C Boutique Hotel & Spa, Seminyak

Dreamland Beach

Pura Taman Saraswati tempel, Ubud

Monkey Forest

Ulun Danu Beratan tempel

Goa Gajah tempel, Bali

Atta Mesari Resort, Ubud

Atta Mesari Resort, Ubud

Atta Mesari Resort, Ubud

Atta Mesari Resort, Ubud

Candidasa

Candidasa

Rama Candidasa - Deluxe Cottage

Rama Candidasa - Deluxe Cottage

Rama Candidasa

Candidasa

Candidasa

3x genieten op sprankelend Bali

Kleur, kleur en nog eens kleur. In Bali kun je er niet omheen. Niet alleen de kleurrijke bevolking en vrolijke bloemen in de mysterieuze tempels. Maar ook de gifgroene rijstvelden, vuurrode pepers in de nasi goreng en het azuurblauwe water van de Balizee. Bali prikkelt al je zintuigen en dat voelt hemels!

Je begint je tropische avontuur in het esthetische Seminyak. Hier plof je neer op een zitzak op het strand voor een verrassende cocktail en geniet je van een onvergetelijke zonsondergang. Vervolgens ga je naar de rijstvelden van het spirituele Ubud. Een constante geur van wierook trekt je naar geheimzinnige tempels met sublieme beeldhouwwerken en karakterieke frangipani bomen. Geïnspireerd door het indrukwekkende handwerk en kleurrijke kunst in Ubud word je naar het paradijselijke strand van Candidasa gebracht. De ongedwongen sfeer en tropische temperaturen maken dit de perfecte afsluiter van de vakantie.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.