Jakobsberg Hotel & Resort

Boppard, Rheinland-Pfalz, Duitsland

Boppard

Deluxe suite

Deluxe suite

Deluxe suite

Jakobsberg Hotel & Golfresort

Supreme kamer

Boppard

Jakobsberg Hotel & Golfresort

Jakobsberg Hotel & Golfresort

Jakobsberg Hotel & Golfresort

Wellness

Wellness

Jakobsberg Hotel & Golfresort

Boppard

4*-resort met uitzicht op de Rijn

Een weekendje helemaal ontspannen niet ver van huis? Dat kan bij Jakobsberg Hotel & Resort, waar alles erop is gericht om je een ontspannen vakantie te bezorgen. Dit mooie resort ligt op een prachtige plek met uitzicht op de Rijn en de wijndorpen in de omgeving. De gigantische wellnessruimte met een oppervlakte van 1000m² is uitgerust met verschillende sauna’s, een binnenzwembad, ijsbronnen en heerlijke lounges.

Voor een goede tijd in dit mooie gebied van Duitsland hoef je het resort eigenlijk niet te verlaten. Twee goede restaurants met een internationale keuken bieden heerlijke gerechten, twee bars schenken de beste wijnen uit de regio en het uitgebreide ontbijtbuffet zorgt voor een goede start van de dag. Sportievelingen kunnen naar hartenlust kegelen, mountainbiken en kleiduivenschieten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.