Eilandhoppen in een rondreis langs de Griekse Cycladen

Griekenland: Athene, Naxos & Paros

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Naxos

Amphitheater van Acropolis, Athene

Route van de reis (c) Map created by Travellerspoint

Athene

Acropolis, Athene

Achilleas Hotel, Athens

Achilleas Hotel, Athens

Achilleas Hotel, Athens

Universiteit van Athene

Naxos

Annitas Village, Naxos

Annitas Village, Naxos

Annitas Village, Naxos

Naxos

Paros

Paros

Paros Bay Hotel, Paros

Paros Bay Hotel, Paros

Paros Bay Hotel, Paros

Paros Bay Hotel, Paros

Paros Bay Hotel, Paros

Paros

Drie parels van Griekse bestemmingen

Dag 1: De gekozen luchthaven - Athene
Klaar voor vertrek? De aankomende dagen zal je overrompeld worden door de pracht van de Griekse Cycladen. Aangekomen op de luchthaven van Athene word je opgehaald door een transfer die je naar het hotel in het centrum van Athene brengt. Aan het eind van je reis verblijf je nogmaals in dit hotel. Je verblijft 1 nacht in Hotel Achilleas in Athene, incl. ontbijt.

Dag 2: Athene - Naxos
Na het ontbijt trotseer je de helderblauwe Egeïsche zee en word je met de veerboot naar het eerste Griekse eiland Naxos gebracht. Aangekomen in de haven van Naxos verwelkomen de witte huizen en Griekse tavernes je met open armen. Je verblijft 2 nachten in Annita’s Village Hotel, incl. ontbijt.

Dag 3: Naxos
Tijd om het eiland te verkennen! Geniet van een heerlijk ontbijtje en ga er dan op uit. Bezoek de vierkante Apollo tempel, de ruïne van de Demeter tempel of zoek de adembenemende mooie stranden op. Aan het Ano Koufonisi strand kun je de meest mooie foto’s maken van de wilde kliffen en kleine grotten die hier zijn ontstaan door de zee. Neem vooral je zwemkleding mee naar dit strand voor een verfrissende duik in de helderblauwe zee.

Dag 4: Naxos - Paros
Vandaag word je na het ontbijt met de veerboot naar het tweede eiland gebracht van je reis. Het hotel waar je verblijft, is gelegen op ongeveer 3,5 km van de haven gelegen. Je verblijft 2 nachten in Paros Bay Hotel, incl. ontbijt.

Dag 5: Paros
Paros staat bekend om de traditionele dorpjes. Kijk vanuit de dorpjes met witte huizen uit over de zee en zoek een taverne op waar je kan proeven van de op generaties doorgegeven Griekse traditionele gerechten. Heb je de onderwaterwereld nog niet bekeken op Naxos? Dan is het zeker aan te raden om hier op Paros met een snorkel de onderwaterwereld te ontdekken.

Dag 6: Paros - Athene
De veerboot brengt je vandaag weer terug naar waar je reis begon! Vanaf vandaag heb je de tijd om op de laatste dagen de Griekse hoofdstad te ontdekken. Je verblijft 2 nachten in Hotel Achilleas, incl. ontbijt.

Dag 7: Athene
Athene is de stad waar de grote filosofen Plato en Aristoteles rond liepen en waar de akropolis hoog op een rots over de stad heen kijkt. Klim naar het hoogste punt van Athene, de Lycabettus heuvel, voor een adembenemend uitzicht. In de wijk Monastiraki kun je rondsnuffelen in alle (tweedehands) winkeltjes en in de grote markthal Athinas kun je proeven van de Griekse olijven en andere lokale producten.

Dag 8: Athene - de gekozen luchthaven
De dag van vertrek is aangebroken. Vandaag word je met een transfer naar de luchthaven van Athene gebracht en neem je afscheid van de warme Griekse cultuur, de helderblauwe zee, witte huisjes en lokale Griekse hapjes.


Bovenstaande dagindeling is een voorbeeld. De hotels en het aantal nachten staan vast, maar je bepaalt zelf hoe je de tijd op de bestemmingen invult.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.