iRooms Forum & Colosseum

Rome, Italië

Design kamer

Rome

Jacuzzi kamer

Jacuzzi kamer

Design kamer

Familiekamer

Familiekamer

Familiekamer

Wellnessgenot in prachtig Rome

Rome verken je te voet. Natuurlijk rijden er metro's, taxi's en bussen, maar wie de stad écht wil leren kennen mag geen steegje of pleintje missen. De beroemde hoogtepunten kennen we allemaal, maar tegelijkertijd is Rome een stad vol geheimen. Kunstwerken van Bernini gaan ongemerkt op in het straatbeeld en in elk steegje zit wel weer een ander boetiekje of designershop verstopt.

Het excentrieke iRooms kent meerdere locaties in Rome, maar iRooms Forum & Colosseum is misschien wel een van de fijnste. De twee beroemdste bezienswaardigheden - het Forum Romanum en het Colosseum - bevinden zich op nog geen 400 meter van het hotel. iRooms blinkt uit op het gebied van design en luxe. Het hotel kent slechts zes kamers, ingericht met futuristische lampen, opvallend meubilair en hemelse wellnessfaciliteiten. Genieten onder de tropische regendouche, in de jacuzzi of op een therapeutisch bed in hartje Rome, wie wil dat nou niet?

Verken de schoonheid van de veelzijdige Italiaanse hoofdstad, waar oud en nieuw hand in hand gaan. Van groene parken tot Romeinse pleinen, van oude kathedralen tot de meest hippe ateliers, Rome draagt terecht de bijnaam Eeuwige Stad.

Goed om te weten


Wil je het Vaticaan bezoeken? Boek dan vooraf toegangsbewijzen (dit kan ook online). Het bespaart je urenlang in de rij staan, zelfs op rustige dagen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.