Intercontinental Mar Menor Golf Resort & Spa

Torre-Pacheco, Murcia, Spanje

Deluxe kamer

Luxe resort voor golfliefhebbers

In het zonnige zuidoosten van Spanje ligt het Intercontinental Mar Menor Golf Resort. Dé plek voor golfliefhebbers en voor iedereen die van luxe en comfort houdt. Het resort, in de prachtige provincie Murcia, is zeer uitgebreid en uitgerust met een grote golfbaan, tennisbaan, een wellnesscentrum, een buitenzwembad en verschillende restaurants. Het hotel is in klassieke stijl gebouwd en ruim opgezet. De kamers zijn voorzien van een balkon en hebben daardoor een uitgestrekt uitzicht over de golfbanen of het zwembad.

Je kunt heerlijk ontspannen in de sauna’s en de hot-tub in het uitgebreide en luxe wellnesscentrum. Als gast krijg je korting op diverse massages en schoonheidsbehandelingen. En wat dacht je van dineren aan het zwembad? Tijdens de zonsondergang genieten van heerlijke Spaanse Paella met een glas lokale wijn?

Of je nu je golftechnieken wilt verbeteren of al een hole-in-one slaat, een bezoek aan de 18-holes golfbaan van het resort is een echte aanrader. Het 45 hectare grote grasveld is de ideale plek om een balletje te slaan.

Highlights

  • Nog nooit gegolfd? Neem een proefles en ervaar hoe leuk het is om een balletje te slaan
  • Een bezoek aan de lagune Mar Menor: de binnenzee is afgesloten van de Middellandse Zee door een strook land en dat vormt een prachtig natuurspektakel
  • Genieten van de specialiteiten van de Spaanse keuken aan een romantisch tafeltje aan het zwembad

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.