Natuurwonderen op IJsland beleven vanuit luxe 4*-hotel

Reykjavik, IJsland: Alda Hotel Reykjavik

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Strokkur Geysir

Noorderlicht boven IJsland

Alda Hotel, Reykjavik

Alda Hotel, Reykjavik - Standaardkamer

Seljalandsfoss waterval

Reynisfjara strand

Gullfoss waterval

Reykjavik

Blue Lagoon

IJslandse paarden

Blue Lagoon

Vik

Skogafoss waterval

Thingvellir National Park

Strokkur Geysir

Alda Hotel, Reykjavik

Geisers

Gullfoss waterval

Reykjavik

Sólheimajökull

Noorderlicht boven Reykjavik

Thingvellir National Park

IJsland-excursies vanuit Reykjavik

Het Alda Hotel Reykjavik is niet alleen een luxe plek vol smaakvol, comfortabel en praktisch Scandinavisch design in de meest noordelijke stad ter wereld. Het biedt ook de perfecte uitvalsbasis om de sprookjesachtige omgeving, vol van mythen en legenden, van IJsland te ontdekken.

Zo laat je de lichtjes van de stad achter je en trek je het woeste vulkaanlandschap in, op zoek naar de wonderlijke lichtstralen van het noorderlicht tijdens een noorderlicht-excursie. Ook inbegrepen is een excursie waarbij je de geisers Geysir en Strokkur, het Thingvellir National park en de waterval Gullfoss bezoekt. Afhankelijk van de aanbieding die je kiest ontspan je in het stomende meer tijdens de Blue Lagoon-excursie of neem je deel aan de South Shore-excursie. Daarbij ga je naar de zuidkust om de prachtige Seljalandsfoss en Skógafoss watervallen te bewonderen. IJsland is van een verbluffende schoonheid en biedt gegarandeerd een vakantie om nooit te vergeten.

Het hotel ligt op een centrale locatie in Reykjavik vanwaar je gemakkelijk de woeste, ongerepte natuur van IJsland kunt ontdekken. De aanbiedingen van deze reis bieden verschillende excursiepakketten die je kennis laten maken met de indrukwekkende kracht van de natuur. Je kunt kiezen uit aanbiedingen met 2, 3 of 4 bijzondere excursies.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat het noorderlicht een natuurfenomeen is, waardoor er niet gegarandeerd kan worden dat je het tijdens deze reis zult zien.

Perfect voor
Actieve vakantie City trip Vluchten Landschap Bezienswaardigheden

Highlights

  • In een paar dagen de unieke natuur van IJsland beleven met bergen, watervallen, geisers en het wonderschone noorderlicht
  • Struinen door de kleurrijke straten van Reykjavik, en hier genieten van de omringende bergen en de zee
  • Bijkomen in de sauna van Hotel Alda en alle indrukken van dit verbluffende land op je in laten werken

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.