Iberostar 70 Park Avenue

Midtown Manhattan, New York, Verenigde Staten

New York

Iberostar 70 Park Avenue

Byrant Park

Iberostar 70 Park Avenue

New York

Iberostar 70 Park Avenue

Iberostar 70 Park Avenue

New York

Sterrenverblijf in het bruisende Murray Hill

Een vriendelijk, stijlvol en sfeervol hotel op een toplocatie in een wereldstad. Zo'n adresje dat je eigenlijk het liefst voor jezelf houdt: Iberostar 70 Park Avenue. Een juweeltje vlakbij Times Square en het Theatre District, op 10 minuten lopen van het Grand Central Station en shopping-walhalla Fifth Avenue. Tussen de mooie historische brownstone-huizen die je kent uit films en series over de magische Big Apple.  

Op een bijna achteloze manier briljant zijn, dat is de stijl van New York. Het Iberostar ademt volledig die sfeer. Met een eigenzinnige designinrichting die ook milieuvriendelijk is, plus massa’s verwennerijen: dekbedden met ganzenveren, yogamatjes te leen, gratis koffie en thee in de hotelwoonkamer. Grote ramen geven een prachtig uitzicht over de sfeervolle wijk Murray Hill, in Midtown Manhattan: een welgestelde, culturele wijk. Hier vind je het Morgan Library & Museum en massa’s leuke winkeltjes, bars en restaurants, vooral langs Third Avenue. Op wandelafstand, net buiten de wijk, staan The Chrysler Building en het Empire State Building. Die laatste iconische wolkenkrabber vormt zelfs het uitzicht vanuit een aantal Iberostar-hotelkamers. Dát is pas wakker worden!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.