I Monasteri Golf Resort

Syracuse, Sicilië, Italië

I Monasteri Golf Resort

Superior kamer

Superior kamer

Syracuse

Deluxe villa

Deluxe villa

Syracuse

I Monasteri Golf Resort

I Monasteri Golf Resort

I Monasteri Golf Resort

I Monasteri Golf Resort

I Monasteri Golf Resort

I Monasteri Golf Resort

I Monasteri Golf Resort

Voormalig klooster in de natuur van Sicilië

Het ruige en vulkanische Sicilië is het grootste eiland van de Middellandse Zee en biedt een rijkdom aan culturele en natuurlijke schatten. Hier vind je de vulkaan Etna, paradijselijke stranden, woeste rotspartijen, lieflijk binnenland, maar ook overblijfselen uit de Griekse en Romeinse tijd. En dat alles op een oppervlakte zo groot als België.

In het zuidoosten van het eiland ligt tussen de citrus- en olijfbomen het gerestaureerde I Monasteri Golf Resort. Dit voormalige benedictijnenklooster ademt de rustieke sfeer van weleer. Dikke stenen, houten balken en indrukwekkende gevels creëren een robuust geheel en hinten naar vorige eeuwen. Gelukkig zijn de faciliteiten alles behalve middeleeuws: de kamers zijn ruim, elegant en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Waar je ook bent: poedelend in het buitenzwembad, lezend op een van de vele terrassen of golfend op het indrukwekkende golfterrein, je bevindt je midden in de natuur en heeft prachtige uitzichten.

Het resort ligt tussen de twee steden Siracusa en Noto, en deze zijn beide een bezoek meer dan waard – niet voor niets zijn ze met hun neobarokke architectuur aangemerkt als Unesco-Werelderfgoed. De indrukwekkende kustlijn ligt op 10 minuten rijden van het klooster, dus ook een bezoek aan het strand mag niet ontbreken. I Monasteri Golf Resort is de perfecte uitvalsbasis om ten volle van het Siciliaanse leven te genieten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.