HRC Hotel

Madrid, Spanje

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Overnachten in de historische wijk La Latina in Madrid

Ontdek Madrid van binnenuit en overnacht in het eenvoudige doch stijlvolle HRC Hotel, in het hart van de Spaanse hoofdstad. Het hotel ligt in La Latina, ongetwijfeld een van de meest bruisende wijken van de stad. De buurt staat bekend om zijn talrijke cafés, levendige pleinen en authentieke tapasrestaurantjes, waar ook veel Madrilenen in de weekenden samenkomen.

Tegelijkertijd staat het hotel midden in het oude centrum en wordt het omgeven door tal van historische schatten. Aan het drukke verkeer hoef je je niet te wagen, want de meeste bezienswaardigheden kun je gemakkelijk te voet bereiken. In nog geen tien minuten wandel je bijvoorbeeld naar het imposante Koninklijk Paleis, de Puerta de Toledo, de Almudena Kathedraal en verschillende musea.

Midden tussen het rumoer van de stad is het HRC Hotel een oase van rust. Vanaf je eigen balkon (beschikbaar bij sommige kamers) kijk je direct uit over de imposante San Francisco el Grande Basiliek; een heerlijke plek om de avond te zien vallen over de levendige straten van de stad. Uitgebreid tapas eten mag niet ontbreken tijdens je reis; een deel van de beste en meest sfeervolle restaurantjes zit aan de Calle Cava Baja, een gezellige straat waar je op elke hoek de typisch Spaanse gerechtjes eet. Een glas sangria en het Madrileense levensgevoel is compleet.

Perfect voor
Winkelen Europa Hotel Bezienswaardigheden City trip

Highlights

  • Struin op zondag over El Rastro, de grote openluchtmarkt vol oude klokken, sieraden en meer 
  • Wandel over het centrale plein Plaza Mayor, omringd door 237 balkonnetjes
  • Ga voor een middagje cultuur naar het bekende kunstmuseum Prado

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.