Hotel Soho

Barcelona, Spanje

Hotel Soho

Barcelona

Barcelona

Superior kamer

Superior kamer

Dakterras van hotel

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Terras hotel

Hotel Soho

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Dakterras van hotel

Gelegen in het hart van het centrum is Hotel Soho de perfecte uitvalsbasis om Barcelona te verkennen, incl. ontbijt & welkomstdrankje

In Barcelona is het niet moeilijk om te verdwalen. Weinig steden in Europa hebben zo'n gevarieerd scala aan hoogtepunten als deze Catalaanse trekpleister. Het is de thuisbasis van oude cultuur, moderne kunst, heerlijk eten, zon, natuur, strand, winkelstraten én de beste voetbalclub van Europa.

Hotel Soho Barcelona valt onder het kopje "moderne kunst". Dit eigentijdse designhotel bevindt zich op slechts 10 minuten lopen tot het centrum van Barcelona en komt volledig tot zijn recht aan de Gran Via - de hoofdstraat van de levendige wijk Eixample. In de straat bevinden zich namelijk meer designhotels, waar Soho Barcelona zeker niet voor onder doet. De knusse lobby maakt een eigentijdse doch warme indruk, waardoor bij binnenkomst de toon al direct is gezet. Het hotel is perfect voor diegenen die Barcelona willen verkennen vanaf een ideale locatie, en vanuit een hotel dat karakter en comfort heeft.

Een letterlijk hoogtepunt van Hotel Soho Barcelona is het dakterras op de achtste verdieping, waar u een verfrissende duik kunt nemen, even kan bijbruinen op de relaxte loungebedden, of een fris Spaans biertje kunt drinken. En dat alles bij een prachtig uitzicht over de stad!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.