Hotel the YARD

Berlijn, Duitsland

Premium kamer

Premium kamer

Exclusive kamer

Exclusive kamer

Exclusive kamer

Verblijf op loopafstand van hoogtepunten als Alexanderplatz en Checkpoint Charlie

Het bruisende en stijlvolle Kreuzberg is de perfecte locatie voor een modern en hip hotel als Hotel the YARD, dat recent nog compleet gerenoveerd is. Fleurige plantjes, een rijkelijk gebruik van licht hout en grote ramen - de frisse, natuurlijke uitstraling zorgt direct bij aankomst voor een glimlach. En waar je ook binnenstapt - zij het in het knusse restaurant, de sfeervolle binnentuin of je comfortabele kamer - overal overheersen de zachte kleuren en het speelse design.

Het leukste aan dit boetiekhotel is dat het vriendelijke karakter gepaard gaat met moderne en luxe faciliteiten. Van een mooie flatscreentelevisie in de kamers tot een restaurant met lekkere gerechten, Hotel the YARD is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan levendig Berlijn.

In de karakteristieke omliggende buurt wemelt het van de kleurrijke restaurantjes en barretjes, alternatieve boekenwinkels en kledingwinkels. Loop nog een paar minuten door en ontdek de eerste typisch Berlijnse hoogtepunten: het beroemde Checkpoint Charlie, de historische prachtboulevard Unter den Linden of het Alexanderplein met z'n reusachtige televisietoren. Vlak naast het hotel bevindt zich een metrostation. Kortom: van grote musea, tot indrukwekkende monumenten en moderne architectuur - vanaf Hotel the YARD reis je in no time kriskras door Berlijn.

Perfect voor
City trip Winkelen Bezienswaardigheden

Highlights

  • Overnachten in een fris boetiekhotel op een toplocatie in Kreuzberg
  • Verdwalen tussen de restaurants en alternatieve winkeltjes rond de Bergmannstraße
  • Historisch Unter den Linden afwandelen, van de hoge televisietoren tot de Brandenburger Tor

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.