Zon, zee en strand aan de Costa Blanca inclusief huurauto

L'Albir, Costa Blanca, Spanje: Hotel Sun Palace Albir & Spa

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Hotel Sun Palace Albir & Spa

Costa Blanca

Hotel Sun Palace Albir & Spa

Hotel Sun Palace Albir & Spa

Hotel Sun Palace Albir & Spa

Hotel Sun Palace Albir & Spa

Javea Playa

Benidorm

Hotel Sun Palace Albir & Spa

Hotel Sun Palace Albir & Spa

Benidorm

Benidorm

Stad & strand aan de idyllische Spaanse kust

Heerlijk bijkomen, zonnebaden aan het strand, lekker eten en vooral veel sangria drinken! Ervaar de eindeloze mogelijkheden aan de Costa Blanca. Als je even genoeg geluierd hebt, kun je fijn de omgeving ontdekken met je huurauto. Deze Spaanse kuststrook beschikt over schilderachtige stranden en steden. Een van de mooiste baaien is die van Altea, waaraan ook Hotel Sun Palace Albir & Spa ligt. Met in de nabijheid het natuurgebied Serra Gelada en de idylle van het dorpje Altea, is dit een van de karakteristiekste plekjes op het Iberisch Schiereiland.

De kronkelende straatjes van Altea zitten vol historische cultuurpracht en de boulevards zijn bezaaid met palmbomen. In Alicante ontdek je het reusachtige sprookjeskasteel en proef je Spaanse tapas. Nog meer pracht en praal zie je in Valencia, op slechts 60 minuten rijden. Hotel Sun Palace Albir & Spa is een uitvalsbasis. Vanaf een rustige heuvel kijkt het sfeervol uit over de baai en de stad Altea. Rondom vind je stranden, winkels en restaurants. Met een uitgebreid wellnesscentrum en een menukaart vol heerlijke Spaanse gerechten is dit de uitgelezen plek om volledig tot rust te komen!

Goed om te weten
Met de feestdagen organiseert het hotel speciale evenementen. Zo kun je op 25 december genieten van een speciaal kerstdiner, is er een nieuwjaarsfeest met galadiner op 31 december en heb je op 9 en 15 februari speciale valentijnsbuffetten. Deze evenementen zijn inbegrepen bij de aanbieding.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.