Hotel Spa Le Splendid

Dax, Aquitanië, Frankrijk

Comfort kamer

Comfort kamer

Art-deco hotel in Zuid-Frankrijk

Het geliefde wellnesshotel Le Splendid heeft een bijzondere geschiedenis. In de middeleeuwen was het een kasteel, ten tijde van de Roaring Twenties bood het onderdak aan grote namen zoals Ernest Hemingway en Joseph Kessel. Inmiddels is het uitgerust met een modern wellnesscentrum van maar liefst 1.800 vierkante meter, sfeervolle art-decosuites en een uitstekend restaurant.

Le Splendid is gelegen in het centrum van het charmante Zuid-Franse stadje Dax. Dax staat van oudsher bekend om zijn vele thermaalbaden en heeft een gemoedelijke, bijna dorpse sfeer. In de knusse kronkelstraatjes tref je opvallend veel art-decogevels en vrijstaande villa’s aan. Je strijkt er neer bij een van de vele cafés en restaurants of gewoon op de rand van een fontein – met een baguette en een fles wijn in handen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.