Hotel Santa Justa

Lissabon, Portugal

Superior kamer

Lissabon

Hotel Santa Justa

Hotel Santa Justa

Superior kamer

Lissabon

Superior kamer

Lissabon

Hotel Santa Justa

Lissabon

Verken het fleurige Lissabon vanuit een luxueus viersterrenhotel met restaurant, incl. ontbijt, late check-uit, gratis drankjes uit de minibar & meer

Ooit liepen er Romeinen in Lissabon, tegenwoordig vooral levensgenieters. De zon, de restaurantjes en de vele imposante overblijfselen uit vroegere tijden trekken reizigers en stedentrippers aan als bloemen doen bij vlinders. De kenmerkende gele kabeltrams brengen bevolking en bezoekers langs bezienswaardige monumenten, gezellige fadobarretjes en kekke boetiekjes. Een nog spectaculairder vervoersmiddel is de wereldberoemde Santa-Justa-lift, die het lager gelegen deel van de Portugese stad verbindt met het plein aan de middeleeuwse ruïnes van het Carmoklooster.  De lift en de ruïnes zijn luttele loopminuten verwijderd van Santa Justa Hotel.

Zoals haar ligging perfect is, mag ook de service van Santa Justa Hotel er wezen. Bijvoorbeeld in het restaurant, waar een melange van modern en klassiek zich zowel in de architectuur als in de spijzen manifesteert. Iets dergelijks gebeurt ook in de ruime vertrekken, wanneer eeuwenoude monumenten via de ramen hun intrede doen in het moderne interieur.  De service van het hotel beantwoordt aan alle gemakken die men kan verwachten van een viersterrenhotel. Niet voor niets is Santa Justa Hotel ook in 2016 geëerd met een Traveller's Choice-award van TripAdvisor.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.