Hotel Renoir

Cannes, Côte d’Azur, Frankrijk

Entree

Ontbijtzaal

Ontbijtzaal

Ontbijtzaal

Ontbijtbuffet

Ontbijtzaal

Ontbijtzaal

Prestige kamer

Prestige kamer

Prestige kamer

Prestige Design kamer

Prestige Design kamer

Prestige Design kamer

Prestige Design kamer

Cannes

Cannes

Cannes

Cannes

Cannes

Hollywoodgevoel in Cannes in een Belle Époque-hotel, incl. ontbijt, verrassing op de kamer & een open bar

Cannes is eigenlijk een stukje Hollywood in Europa. Een plek waar qua luxe en elegantie niets te gek is en glamour het toverwoord is. Het is dé locatie om vakantie te vieren te midden van internationale filmsterren en royalty’s en je te verbazen over de rijkdom, maar ook om te genieten van de prachtige natuur van de Franse Rivièra en van schitterende historische steden, zoals Nice.

Dit alles doe je natuurlijk in stijl, want Hotel Renoir sluit helemaal aan bij de tradities van deze locatie. Het hotel omschrijft zijn stijl als “glamour boutique” met “het Hollywood-gevoel”. Het gebouw uit de belle epoque is ingericht met zachte kleuren en materialen die doen denken aan het zand op de stranden van Cannes. Dankzij de kleine omvang (29 kamers) is de sfeer van het hotel intiem.

Vanaf het hotel loop je in vijf minuten naar het Palais de Festivals, beroemd vanwege de uitreiking van de Gouden Palmen tijdens het filmfestival van Cannes. Ook de jachthaven vol luxueuze schepen en Cannes’ mooiste winkelstraat Rue d’Antibes bevinden zich op slechts enkele minuten lopen van het hotel. In deze omgeving vind je ook vele stijlvolle nachtclubs. Wil je de rest van de Côte d’Azur ontdekken? Bij het hotel kun je een auto huren en het treinstation van Cannes is 300 meter verderop.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.