Hotel Observatoire Luxembourg

Parijs, Frankrijk

Hôtel Observatoire Luxembourg

Hôtel Observatoire Luxembourg

Hôtel Observatoire Luxembourg

Hôtel Observatoire Luxembourg

Hôtel Observatoire Luxembourg

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Restaurant

Ontbijt

Restaurant

Classic kamer

Superior kamer

Classic kamer

Badkamer

Jardin du Luxembourg, Parijs

Parijs

Parijs

Parijs

Beleef romantisch Parijs vanuit een knus driesterren boetiekhotel, in het vijfde arrondissement, nabij Jardin du Luxembourg, incl. ontbijt of halfpension, late check-uit & romantische extra's

Een citytrip naar Parijs is ongeacht het seizoen een magische afwisseling van het normale leven. Wandelen langs de Seine, uitgebreid winkelen in het 7e arrondissement, dagelijks kunnen smullen van de Franse keuken, Parijs is uw oester, bij wijze van. Met een verblijf in een chique boetiekhotel is uw Franse getaway helemaal compleet.

Gelegen tussen het Quartier Latin en het 6e arrondissement in vindt u Hotel Observatoire Luxembourg, vernoemd naar het populaire stadspark waar dit hotel op uitkijkt, Jardin du Luxembourg. Dit hotel kan omschreven worden als knus en chique, gesitueerd in een typisch Frans hoekgebouw, met onlangs gerenoveerde kamers met een verfijnde inrichting, uitzichten op het park en een privétuin, en Franse decadentie in iedere ruimte, van de lobby tot het salon.

Met een korte wandeling kunt u uitgebreid door het 16e eeuwse Jardin du Luxembourg struinen, waar u naast prachtig aangelegde tuinen ook verschillende fonteinen en het Palais de Luxembourg vindt. Voor een extra dosis cultuur kunt u verscheidene musea op loopafstand van het hotel vinden, en met een RER-station direct voor de deur bent u in een mum van tijd in andere delen van de stad voor en volledige Parijs-ervaring. Terug in uw eigen wijk kunt u genieten van een uitgebreid diner in Brasserie Le Luco, waar de Franse cuisine in ere wordt gehouden. Een romantische avondwandeling langs de Seine maakt een dag in de lichtstad compleet.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.