Hotel Martha

Beringen, Mersch, Luxemburg

Luxemburg

Luxury kamer

Luxury kamer

Luxury kamer

Hotel Martha

Hotel Martha

Hotel Martha

Luxemburg

Stijlvol hotel in Luxemburg

Als onderdeel van de gemeente Mersch is Beringen een charmant dorpje van nog geen 1000 inwoners. Gelegen aan de Alzette, in het midden van het land, wordt Beringen van alle kanten omringd door de prachtigste groene landschappen. Hier in de beboste heuvels aan de rivier, 20 kilometer ten noorden van Luxemburg-stad, zit je in het hart van Luxemburg. Deze omgeving van prachtige en glooiende natuur leent zich er optimaal voor om te genieten van ongestoorde wandelingen (er is zelfs een wandelpad naar Luxemburg-stad), of van schitterende fietstochten.

Het Hotel Martha is de perfecte uitvalsbasis. Niet alleen zijn de kamers hier ruim, modern en fraai ingericht, met veel hout en parket, ook met de omliggende natuur blijf je in dit bijzondere hotel in contact staan. Zo beschikt Martha over een eigen boerderij, waar huisgemaakte producten worden verkocht. Ook op de kaart in het geroemde restaurant A Guddesch, dat zich concentreert op Belgische, Franse en Luxemburgse specialiteiten, staan verse streekproducten vooraan.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.