Hôtel Les Matins de Paris

Parijs, Frankrijk

Les Matins de Paris

Executive kamer

Patio

Wellness

Wellness

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijtbuffet

Ontbijtbuffet

Ontbijtbuffet

Classic kamer

Badkamer

Superior kamer

Familiekamer

Executive kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Executive kamer

Executive kamer

Superior kamer

Montmartre

Montmartre

Montmartre

Sacré-Coeur, Montmartre

Parijs

Parijs

Kleurrijk hotel vlak bij het levendig Mortmartre in Parijs, incl. ontbijt, privé-wellnesstoegang, fles wijn, warme dranken & meer

Zoals Parijs de stad van de romantiek en het stiekeme lonken is, was het ook een tijdlang de stad van de sensuele shows. Met name de buurt Pigalle – Saint-Georges bouwde na de Tweede Wereldoorlog een geduchte reputatie op en midden in die wijk ligt Hôtel Les Matins de Paris & Spa. Tegenwoordig vind je hier veel meer dan de Moulin Rouge en het nachtleven alleen. Je flaneert er langs vele barretjes en winkels en vindt er prachtige terrasjes.

Het hotel is een goede uitvalsbasis om de stad te verkennen. Het is bijvoorbeeld nog geen kwartier lopen naar het centrum van Montmartre, eveneens een zeer levendige wijk. Hier vind je de beroemde Sacré-Cœur, waar je op de trappen de vele mussen kunt voeren. Spaar je liever de benenwagen, dan vind je op een steenworp afstand metrostation Saint-Georges. De groene lijn doorkruist het centrum van noord naar zuid en is een ideale verbinding richting bekende bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, het Louvre en de Arc de Triomphe.

Met zoveel monumenten zou je bijna vergeten dat Parijs ook nog eens een zeer moderne stad is, met veel kleine en gespecialiseerde modewinkels, juweliers en andere smaakmakers. Bovendien zijn alle grote modehuizen hier gevestigd. Na een copieus diner op een fijn terras bestijg je nog de Eiffeltoren voor een nachtelijk uitzicht over de stad.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.