Hôtel le Temple de Jeanne Paris

Parijs, Frankrijk

Tweepersoonskamer met rond bed

Le Temple de Jeanne

Le Temple de Jeanne

Le Temple de Jeanne

Classic Kamer

Classic Kamer

Classic Kamer

Prestige kamer

Prestige kamer

Tweepersoonskamer met rond bed

Parijs

Place des Vosges

Place des Vosges

Le Marais

Genieten in hartje Parijs tussen Place des Vosges en de Seine in weelderig nieuw hotel met wijnbar, incl. ontbijt & fles wijn

In het hart van de sfeervolle Parijse wijk Le Marais, ligt het bijzondere Hôtel le Temple de Jeanne Paris. De eigenaars hebben de kamers, leeszaal en ontbijtsalon ontworpen als ode aan Jeanne de Bourbons, de middeleeuwse koningin van Frankrijk. Diepe juweelkleuren, zijdefluweel en ruige houten meubels zetten de toon. Het comfort is hedendaags, met airconditioning, luxe badproducten en turndownservice. Na een dag à la Parisiènne kom je tot rust in de salon, met een kop geurige thee of een glas biologische wijn.
Santé!

Fijn: het hotel ligt tegenover metrohalte Saint-Paul, met directe verbinding naar het Louvre en de chique winkels van de Champs-Élysées. Le Marais zelf heeft ook genoeg te bieden, met het recent gerenoveerde Musée Picasso, talloze mode- en interieurwinkels aan de rue des Francs-Bourgeois, en het Musée d’Art et d’Histoire du Judaïsme. Een mooie wandeling over de Seine brengt je naar het Île de la Citė met de Nôtre-Dame.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.