Hotel Lamm

Castelrotto, Zuid-Tirol, Italië

Mountain Comfort kamer

Castelrotto

Mountain Comfort kamer

Mountain Comfort kamer

Chiusa

Chiusa

Hotel Lamm Alpine Lifestyle & Spa

Mountain Living kamer

Mountain Living kamer

Bolzano

Castelrotto

Wellnessvakantie in de Alpen

Het historisch stadje Castelrotto is een parel van zeldzame schoonheid in het hart van de Dolomieten en de perfecte locatie voor een ontspannen vakantie in alpine stijl. De kalm grazende koeien in de groene heuvels aan de rand van de stad belichamen het gevoel van rust dat je tijdens deze vakantie zult ervaren. Adem de frisse berglucht in en sluit je ogen, je bent even helemaal weg.

Hotel Lamm is gevestigd in een historisch gebouw (het dateert uit 1670) maar is vorig jaar volledig gerenoveerd en verwelkomt haar gasten nu in een hypermodern wellnesscomplex. Kosten nog moeite zijn gespaard is om je de ultieme relax-ervaring te bieden. Kijk vanuit het fantastische zwembad op het dakterras uit over het pittoreske dorp of kom volledig tot rust op een van de bedden of in de Finse sauna. De stress van de stad is hier ver te zoeken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.