Hotel Imperial

Kopenhagen, Denemarken

Superior kamer

Kopenhagen

Superior kamer

Hotel Imperial

Restaurant van het hotel

Restaurant L’Appetito

Restaurant van het hotel

Hotel Imperial

Kopenhagen

Kopenhagen

Hotel Imperial

Hotel Imperial

Stijlvol & modern 4*-hotel in hartje Kopenhagen, vlakbij Tivoli en het Meatpacking District van Kopenhagen, met wellness, fitnessruimte & restaurant, incl. ontbijt & fles cava

Bisdomstad Kopenhagen biedt voor ieder wat wils: in het zeventiende-eeuwse centrum is een schat aan monumenten te vinden, in de grote winkelstraat Strøget kun je zowel de kleding van internationaal befaamde designers als traditionele Deense nijverheidsproducten inslaan en in de wijk Nørrebro geniet je van hippe uitgaansgelegenheden. Gezinnen met kinderen gaan naar amusementspark Tivoli in de wijk Vesterbro, kunstliefhebbers kunnen overal terecht in theaters en musea en hippies verzamelen zich in de barretjes van Christiania.

Midden in het centrum van de culturele, economische en politieke hoofdstad van Denemarken ligt het Imperial Hotel. Het hotel biedt alles wat je mag verwachten van een internationaal tophotel: van een luxe lobby en lounge met een haardvuur tot een uitstekend restaurant en comfortabele kamers. Maar het verschil wordt echt gemaakt door de ongeëvenaarde vriendelijkheid en servicebereidheid van het personeel. Dat, en de locatie in het hart van de voormalige havenstad, maken het Imperial Hotel tot een geweldige keuze.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.