Hotel Gaston

Parijs, Frankrijk

Bar van het hotel

Hotel Gaston

Hotel Gaston

Hotel Gaston

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Hotel Gaston

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Montmartre

Montmartre

Parijs

Montmartre

Cruise over de Seine rivier

Cruise over de Seine rivier

Parc Monceau

Parijs

Parijs

Parijs

Verken romantisch Parijs in volle glorie vanuit een chique boetiekhotel, vlak bij Montmartre en de Champs-Élysées, incl ontbijt, optionele cruise over de Seine & meer

Gaston in het 17e arrondissement van Parijs is een echte aanrader. De kamers ademen boetiek chique, en de algemene ruimtes zijn ingericht met grafische kunst van het Parijs kunstenaarscollectief Splendens Factory. Logisch dus dat TripAdvisor dit sympathieke driesterrenhotel heeft bekroond met het certificaat van uitmuntendheid.

Met de fiets sta je in tien minuten in de steile straatjes van Montmartre voor een sfeervol glas Franse wijn. De oude arbeiderswijk is opnieuw ontdekt door jonge kunstenaars, en het betaalbare restaurant L’Arcane heeft nét een Michelinster gekregen. Ook op tien minuten fietsen ligt de Avenue des Champs-Élysées, met het imposante Musée du Louvre, het Grand Palais en de Jardin des Tuileries. Voor een middag weergaloos winkelen loop je naar de hippe wijk Le Haut Marais. In Parijs kom je tijd tekort!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.