Hotel Forum

Rome, Italië

Superior kamer met uitzicht op Forum Romanum

Forum Romanum

Superior New Style kamer

Vaticaan

Superior New Style kamer

Slenter door het historische hart van Rome

Vanuit het hotel uitkijken over de ruïnes van de eeuwige stad Rome? Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn... Niet in het romantische Hotel Forum, gelegen in de wijk Monti. Dit voormalige klooster telt 80 kamers en ligt letterlijk tussen het Colosseum, Piazza Venezia en de restanten van het Forum Romanum in. De geplaveide straten rondom het hotel leiden je langs de talloze knusse restaurants, wijnbars en ijssalons van de stad. Niet zomaar gingen Brigitte Bardot, Rock Hudson en de Dalai Lama je hier voor.

Naast de uitstekende locatie zorgt Hotel Forum voor elegantie ten top. Bij aankomst in het hotel word je hartelijk ontvangen en elke ochtend wordt een heerlijk ontbijt geserveerd: een uitgebreid buffet met échte Italiaanse koffie en een selectie van goede Italiaanse ham, salami, streekworsten en andere lokale lekkernijen. De inrichting van het hotel past volledig in het luxe plaatje en grijpt - met fluweel beklede stoelen, lichte muren, veel hout en grote spiegels - terug naar tijden van barok en renaissance.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.